Anlık Bildirim

Christopher Nolan'ın yeni filmi resmen duyuruldu

Christopher Nolan'ın bir süredir gündemde olan yeni filmi resmen duyuruldu. 2026 yazında gösterime girecek olan filmin başrolünde yer alması için Matt Damon ile görüşülüyor.

Son filmi Oppenheimer ile hem gişede hem de ödül sezonunda büyük başarı yakalayan, bunu iki Oscar ödülüyle de taçlandıran Christoher Nolan, sıradaki filmi için sete dönmeye hazır görünüyor.

Hatırlarsanız mart ayında gelen haberler, Nolan'ın yeni filmi üzerinde çalışmaya başladığını ortaya çıkarmıştı. O dönem sadece söylentiden ibaret olan bu proje, artık resmiyet kazandı. Nolan, yeni filmi için, Oppenheimer'da da birlikte çalıştığı Universal stüdyosu ile anlaştı. Universal, yeni Nolan filminin 17 Temmuz 2026'da vizyona gireceğini açıkladı. 2026 yazında sinemaseverlerle buluşacak olan filmin çekimlerine önümüzdeki yılın ilk aylarında başlanacak.

Christopher Nolan'ın Yeni Filmi İçin Matt Damon'a Teklif Götürüldü

Christopher Nolan'ın yeni filmi hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Öyle ki filmin adı bile açıklanmadı. Ancak gelen haberlere göre filmin başrolünde yer alması için ünlü oyuncu Matt Damon ile görüşülüyor. Damon daha önce hem Interstellar'da, hem de Oppenheimer'da rol almıştı.

Mart ayında gelen haberde, Nolan'ın sıradaki filminin, uzun süredir üzerinde çalıştığı The Prisoner yeniden çevrimi olabileceği söyleniyordu. Ancak bugün gelen haberlerde, şimdilik hakkında çok az detay ortaya çıkan bu yeni filmin The Prisoner olmayacağı belirtiliyor.

Nolan'ın son dönemdeki filmografisine baktığımızda, prestijli işler diyebileceğimiz Dunkirk ve Oppenheimer gibi filmlerle, Tenet ve Interstellar gibi gişe canavarı filmler arasında bir denge tutturduğunu görüyoruz. Yönetmenin son filmi Oppenheimer olduğu için, sıradaki projesinin Tenet ve Inception gibi bir film olma ihtimali daha yüksek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim