Anlık Bildirim

Çılgın Hırsız, 5 milyar doları aşan tarihteki ilk animasyon serisi oldu

Çılgın Hırsız/Minyonlar, dünya gişelerinde 5 milyar dolar gelir elde ederek yeni bir rekorun sahibi oldu. Tarihte bunu başaran ilk animasyon serisi olarak kayıtlara geçti.
Çılgın Hırsız, 5 milyar doları aşan ilk animasyon serisi oldu Tam Boyutta Gör
Çılgın Hırsız 4 uluslararası gişede büyük bir yer edindi ve listelerde zirveye yerleşerek 88 milyon dolargibi muazzam bir gelir elde etti. Animasyon devam filminin küresel hasılatı artık 437,8 milyon dolar. Böylece Çılgın Hırsız filmi tüm serileriyle birlikte 5 milyar dolar sınırını geçen tarihteki ilk animasyon serisi oldu.

5 milyar dolar sınırını geçen tarihteki ilk animasyon serisi 

Film, 35.000 ekranda ve 11.000 lokasyonda 11,8 milyon dolar hasılat elde ederek ilk kez gösterildiği Çin de dahil olmak üzere yaklaşık 80 yabancı pazarda gösterime girdi. Son seri, Universal ve Illumination tarafından ortak olarak üretildi.

5 milyar dolarlık başarı haberi Universal'ın geçen hafta Minyonlar 3'ün vizyon tarihini 30 Haziran 2027 olarak belirlemesiyle geldi. Bu film Brian Lynch tarafından yazılacak. İlk üç  Çılgın Hırsız filminin ve ilk Minyonlar filminin arkasındaki film yapımcısı olan Akademi Ödülü adayı Pierre Coffin tarafından yönetilecek.

Illumination'ın kütüphanesi küresel gişede 10 milyar dolardan fazla hasılat elde ederek bu alanda müthiş bir rakama ulaştı. Ayrıca animasyon prodüksiyon stüdyosunun Universal Pictures ile özel finansman ve dağıtım ortaklığı da aynı şekilde devam edecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim