Anlık Bildirim

Çinli Lynk & Co 01 PHEV'in Türkiye fiyatı belli oldu

Volvo'nun çatı şirketi Geely'nin elektrikli araç markası Lynk & Co, şarj edilebilir hibrit SUV modeli 01'i Türkiye'de satışa sunmaya hazırlanıyor. Lynk & Co 01 fiyatı açıklandı.         
Çinli Lynk & Co 01 PHEV'in Türkiye fiyatı belli oldu
Bir Çinli marka daha Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Volvo Cars'ın kardeş markası Lynk & Co, SUV modeli 01'i Türkiye yollarına çıkarmak için gün sayıyor. Tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken Lynk & Co 01, PHEV yani şarj edilebilir hibrit sisteme sahip.

Lynk & Co 01'in Türkiye fiyatı açıklandı. Şimdilik tek versiyon üzerinden Türkiye'ye giriş yapan PHEV modelin fiyatı lansmana özel 2.099.000 TL.

Mavi, siyah, beyaz ve gri olmak üzere dört farklı gövde rengiyle sunulan Lynk & Co 01; 4541 mm uzunluğa, 1857 mm genişliğe, 1694 mm yüksekliğe ve 2734 mm aks mesafesine sahip. Önden çekişli bir model olan otomobilde 1.5 litre motor, 60 kW elektrik motoru ve 17.6 kWsa'lik bataryadan oluşan şarj edilebilir hibrit sistem görev yapıyor. Toplam 261 beygir güç ve 425 Nm tork sunan sistemin saf elektrikli sürüş menzili de 75 kilometre.

Çinli Lynk & Co 01 PHEV'in Türkiye fiyatı belli oldu
Bölünmüş LED farları, LED arka lambaları, panoramik cam tavan ve 20 inç jantlarıyla dikkat çeken modelde Bosch imzalı iBooster rejeneratif fren sistemi görev yapıyor. PHEV sürüş modları ise Pure, Hybrid ve Power'dan oluşuyor. Otomobilin iç mekanında 12.3 inç HD dijital gösterge paneli, 12.8 inç dokunmatik ekran, kablosuz cep telefonu şarj ünitesi, 10 hoparlörlü Harman Infinity ses sistemi, ambiyans aydınlatma ve 18 adet gelişmiş sürüş asistan teknolojisi görev yapıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
39060 kez okundu.
22 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
hibrit, phev ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim