Anlık Bildirim

CMF Phone 1, kısa sürede satış rekoru kırdı

Calr Pei’nin geçtiğimiz yıllarda kurduğu Nothing, mobil teknoloji pazarında büyümeye devam ediyor. Firma, geçtiğimiz günlerde tanıtılan CMF Phone’un satış rekoru kurduğunu duyurdu.
CMF Phone 1 Tam Boyutta Gör
OnePlus’ın kurucu ortaklarından olan Carl Pei, geçtiğimiz yıllarda Nothing firmasını kurmuştu. Eşsiz tasarım anlayışı ve fiyat performans odaklı ürünleri ile kısa sürede dikkatleri üzerine çeken firma, geçtiğimiz günlerde yeni bir rekor kırdı.

CMF Phone, satış sayısı ile dikkat çekiyor

Nothing, birkaç farklı akıllı telefon ve kulaklık üretmesinin ardından geçtiğimiz yıl, fiyat performans odaklı CMF isimli alt markasını kurmuştu. Birkaç farklı aksesuar ile satış hayatına başlayan CMF, geçtiğimiz günlerde ilk akıllı telefonunu tanıttı. Dikkat çekici bir tasarıma sahip olan, ilginç aksesuarlara ev sahipliği yapan ve fiyatı ile dikkat çeken CMF Phone (1), kısa sürede Nothing’in satış rekorunu kırdı.

CMF by Nothing, X platformunda önemli bir gönderi paylaştı. Bu gönderi ile CMF, ilk akıllı telefonlarının 3 saat içerisinde 100,000 satış gerçekleştirdiğini duyurdu. Uygun fiyatlı Nothing Phone (2a) ise bu kadar satışı 24 saat içerisinde gerçekleştirebilmişti. Teknik özellikleri, fiyatı ve eşsiz tasarım anlayışı ile orta seviye Android pazarını kızıştıracak olan CMF Phone 1, Nothing’in Android pazarındaki varlığını kanıtlamış oldu. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim