Anlık Bildirim

Counter-Strike 2'de en çok kullanılan klavye özelliği yasaklandı

Valve, Counter-Strike 2'de "Snap Tap" ve "Snappy Tappy" gibi SOCD özelliklerini kullanan klavye girişlerini yasakladı. Oyuncular hareketlerini otomatikleştirerek haksız avantaj sağlayabiliyordu.
Counter-Strike 2'de en çok kullanılan klavye özelliği yasaklandı
Valve'nin uzun yıllardır beklenen CS2 oyunu geçtiğimiz aylarda çıkış yaptı. Yeni haritalar, grafik yükseltmeleri ve pek çok değişiklikle gelen devam oyunu beğenileri de kazandı. Ancak daha önceki oyunlarda olduğu gibi CS2'de bazı hileler mevcut.

Profesyonel oyuncuların talepleri gerçekleşmiş oldu

Oyuncular çeşitli açıklar bularak oyunda hileler yaparken, oyunun geliştiricisi Valve bu alanda çok ciddi adımlar atıyor. Buna son olarak klavye özelliği de eklendi. Valve, hilelerin önüne geçmek amacıyla çok sık kullanılan bir klavye özelliğini CS2'den kaldırdı.

Counter-Strike 2 oyuncularının mükemmel karşı vuruşları otomatikleştirmek için klavye özelliklerini kullanması resmen yasaklandı. Valve, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Son zamanlarda, bazı donanım özellikleri manuel giriş ile otomasyon arasındaki çizgiyi bulanıklaştırdı.

Bu yüzden Counter-Strike'ta neyin kabul edilebilir olup neyin olmadığını net bir şekilde belirlemeye karar verdik" dedi. Valve, temel becerilerin ötesindeki otomasyonu (komut dosyası veya donanım aracılığıyla) artık kabul etmeyeceğini duyurdu.

Counter-Strike 2'de en çok kullanılan klavye özelliği yasaklandı Tam Boyutta Gör

CS2'nin geliştiricisi, özellikle Valve Resmi Sunucularında, tek bir oyun girdisiyle birden fazla oyuncu hareketini otomatikleştiren oyuncuların tespit edilmesi durumunda, bu oyuncuların maçlardan atılacağını da vurguladı. Yıllardır hile girişimlerinin sık göründüğü CS2, bu adımlar sayesinde artık daha güvenli, eşit bir ortama sahip.

Razer ve Wooting'in SOCD özellikleri, oyuncuların yön değiştirmeyi öğrenmelerine gerek kalmadan otomatikleştirmelerine olanak tanıyor. Normalde birinci şahıs nişancı oyunlarında yön değiştirmek için bir tuşa basmadan önce diğerini tamamen bırakmanız gerekiyor. Her ikisine de basılırsa birbirlerini iptal ederler ve tuşlardan birini bırakana kadar bir süre öylece durursunuz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14131 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Counter Strike 2, Teknoloji Haberleri ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim