Anlık Bildirim

Creature Commandos’un ilk fragmanı yayınlandı: Yeni DC Evreni için tarih verildi

James Gunn ve Peter Safran tarafından hayata geçirilecek yeni DC Evreni için tarih verildi. Yeni evrenin ilk yapımı olacak Creature Commandos yapımının ilk fragmanı yayınlandı.
Creature Commandos Tam Boyutta Gör
Man of Steel ile hayatımıza giren DCEU, başarısız yapımlarından ardından Warner Bros tarafından ikinci plana atılmıştı. Marvel’ın gerisinde kalmaktan ve bağlantısız projelerden sıkılan WB yönetimi, geçtiğimiz yıllarda yeni DC Evreni için çalışmalara başlamıştı. James Gunn ve Peter Safran tarafından hayata geçirilecek olan yeni DC Evreni’nin ilk yapımı olacak Creature Commandos’un fragmanı yayınlandı.

Creature Commandos, Aralık 2024’te yayınlanacak

Guardians of the Galaxy serisi ile çizgi roman hayranlarının gönlünde taht kuran James Gunn, yeni DC Evreni’nin başında yer alacak. Gunn’ın yeni evrendeki ilk projesi Creature Commandos, geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. Animasyon olarak geliştirilen bu projenin ilk fragmanı San Diego Comic-Con 2024 etkinliğinde yayınlandı.

1980 yılında yayınlanan çizgi roman serisinden esinlenen yapım; Frankenstein, Bride of Frankenstein, Nina Mazursky, G.I. Robot, Doctor Phosphorus, Rick Flag Sr ve Suicide Squad yapımlarında yer alan Amanda Waller ve Weasel gibi karakterlere yer verecek. Suicide Squad tarzında bir yapım olması planlanan ve 7 bölümden oluşacak seri, aralık ayında Max platformunda yayınlanacak. Creature Commandos’un doğrudan yeni DC projelerine bağlanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim