Anlık Bildirim

Tam 6 ay sonra Cyberpunk 2077 yeniden PlayStation'da satışa sunuldu: Satın alacaklar dikkat!

Altı ay önce PlayStation Mağazası'ndan kaldırılan Cyberpunk 2077, bugün itibarıyla yeniden PlayStation Mağazası'nda satın alınabilir durumda.

Cyberpunk 2077 yeniden PlayStation'da Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077, 10 Aralık 2020 tarihinde çıkışını yapmıştı. Ancak bildiğiniz gibi sahip olduğu birçok hata sebebiyle oyun oynanamaz haldeydi ve Sony oyunu PlayStation Store'dan kaldırmıştı.

Cyberpunk 2077, PS Store'da!

Geçtiğimiz hafta açıklandığı gibi oyun şu andan itibaren PlayStation Store üzerinden tekrar satın alıanbilir durumda. Fiyatı ise 399,00 TL. Her ne kadar oyun yeniden mağazaya dönmüş olsa da PlayStation 4'te oynayacaklar için hala pürüzsüz bir deneyimin sizleri beklediğini söyleyemeyiz. Hem PlayStation'ın hem de CD Projekt'in açıklamasına göre oyun hala PlayStation 4 için pürüzsüz değil. Eğer daha iyi bir verim almak istiyorsanız PS4 Pro ya da PS5 üzerinden oynamanız tavsiye ediliyor.

İlerleyen süreçte daha fazla yama ile oyunun PS4 versiyonunun da düzeltileceği açıklandı. Ayrıca 2021'in ikinci yarısında yeni nesil konsollar için ücretsiz bir yükseltme yayınlanacak. Oyunun son yamasına ait notları burada, oyunun en anlamsız oyun içi hatalarının bulunduğu galeriyi de aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim