Anlık Bildirim

DFSK E5 SUV, Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı ve özellikleri

Geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına giriş yapan Çinli DFSK, yeni modelini ülke pazarına sokuyor. DFSK E5 isimli yeni SUV modeli kısa bir süre önce Türkiye satışa çıkarılarak tüketici beğenisine sunuldu.
DFSK E5 fiyatı Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıl Türkiye pazarına giriş yapan ve uluslararası olarak DFSK Motor olarak bilinen Dongfeng Sokon Automobile, ürün gamını artırıyor. DFSK E5 olarak adlandırılan yeni SUV modelini Türkiye pazarına sokan firma, halihazırda satışta bulunan benzinli SUV modellerine kıyasla daha modern bir tasarım yaklaşımını müşterilerine sunuyor. İşte DFSK E5 fiyatı ve dahası:

DFSK E5 neler sunuyor 🤔

DFSK E5 SUV, Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
DFSK E5, bir hibrit SUV olarak karşımıza çıkıyor. 4760 mm uzunluğa, 1865 mm genişliğe, 1710 mm yüksekliğe ve 2785 mm aks mesafesine sahip olan aracın yerden yüksekliği ise 1800mm. 7 kişiye kadar oturma kapasitesi sunabilen DFSK E5, ön tarafında ince LED şeritle birleştirilmiş farlara sahip. Aracın ön tarafında dikey hava girişleri ve nokta benzeri grafiklerden oluşan siyah ön panel dikkat çekerken arka tarafında ise üç parçalı LED stoplar bulunuyor. 12 adet hoparlör ile akustik ses deneyimi sunan DFSK E5’te 7 inç ve 12,3 inç olmak üzere iki adet ekran bulunuyor.
DFSK E5 SUV, Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
Teknik detaylara geçtiğimizde ise kaputun altında bizleri 1.5 litrelik motor karşılıyor. Bu motor 110 hp güç ve 128 Nm tork üretiyor. Araçtaki elektrik motoru ise 175 hp güç ve 300 Nm tork ile sürücüleri destekliyor. DFSK E5’te yer alan bu elektrik motoru ihtiyaç duyduğu enerjiyi 17,52 kWsa kapasiteye sahip bataryadan karşılıyor. Bu batarya ile araç 87 kilometreye kadar şehir için menzil sağlayabiliyor. 6.6 kW AC şarj ile ise 4 saatte tam doluma ulaşıyor. Araçtaki her iki motor da ön tekerleklere güç verirken E-CVT şanzımanla kombine ediliyor.

 

DFSK E5 türkiye fiyatı Tam Boyutta Gör
0’dan 100’e ivmelenmesi 7,4 saniye süren modelin maksimum hızı ise 165 km/s olarak belirlenmiş durumda. Bağımsız arka süspansiyona sahip olan DFSK E5 üst donanım paketinde 6 hava yastığı, ön-arka park sensörleri, panoramik cam tavan, 360 derece çevre görüş sistemi, otomatik klima kontrolleri, rejeneratif fren sistemi, V2L, hız sabitleyici, kablosuz cep telefonu şarj ünitesi, şerit değiştirme asistanı, kör nokta uyarısı, arka çapraz trafik uyarısı, arka çarpışma uyarısı gibi özellikler sunuluyor.

DFSK E5 fiyatı ne kadar ❓

DFSK E5 hibrit SUV modelinin Türkiye fiyatı da açıklandı. DFSK E5’in Comfort paketi 1,890.000 TL fiyat etiketine sahipken Elegance paketi ise 2.290.000 TL fiyat ile alıcılarını bekliyor. Aracın gri, beyaz, altın, yeşil ve siyah renk seçenekleri mevcut durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
11 Kişi Okuyor (0 Üye, 11 Misafir) 1 Masaüstü 10 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
37576 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dfsk motor, dfsk türkiye ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim