Anlık Bildirim

Disney hacklendi; Yeni projelerden materyaller sızabilir

Nullbulge adlı hacker grubu, Disney'i hacklediklerini ve 1 TB'tan fazla veri ele geçirdiklerini iddia ediyor. Eğer iddialar doğruysa Disney'in gelecek projelerinden materyaller internete sızabilir.
Disney hacklendi; 1 TB veri çalındı Tam Boyutta Gör
Inside Out 2 ve Deadpool & Wolverine ile bir süredir devam eden kötü gidişatını tersine çevirmek üzere olan Disney, tam da rahata kavuşacağı bu dönemde başını epey ağrıtabilecek bir sızıntıyla karşı karşıya. Şirket henüz konu hakkında resmi bir açıklama yapmamış olsa da birden fazla kaynak Disney'in bu hafta hacklendiğini ve hackerların 1 TB'tan fazla veriyi ele geçirdiğini söylüyor.

Nullbulge'un ele geçirdiğini iddia ettiği bu 1 TB verinin içinde neler olduğu tam olarak bilinmiyor. Ancak henüz yayınlanmamış film ve dizilerden materyaller barındırabileceği düşünülüyor. Öte yandan şirketin henüz duyurmadığı projeleri hakkında önemli detayların da bu sızıntıyla açığa çıkmış olabileceği söyleniyor.

Disney'in İç Yazışmaları İnternete Sızdırılabilir

Disney için en kötü senaryo Deadpool & Wolverine gibi heyecanla beklenen filmlerin vizyona girmeden önce internete sızdırılması olur. Ancak bu noktada bu büyüklükte bir sızıntı ufukta görünmüyor. Ancak çeşitli projeler için hazırlanan fragmanlar ve afişler gibi tanıtım materyallerlnin bu verilerin içinde yer aldığı düşünülüyor. Bu da Disney'in planlarını sekteye uğratmak için yeterli olacaktır.

Öte yandan ele geçirilen bu veriler arasında Disney'in iç yazışmalarının da olduğu söyleniyor ki bu da şirketin başına bela açabilir. Daha önce Sony benzer bir sızıntı yaşamış, o dönem ortaya çıkan e-postalar Sony yönetiminden pek çok ismi zor durumda bırakmıştı. Yakın bir gelecekte bir benzerinin Disney'de yaşandığına şahit olabiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3571 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Disney, marvel ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim