Anlık Bildirim

DM'leri düzenleme özelliği artık X'te de kullanılabilecek

Elon Musk'ın sahibi olduğu X, doğrudan mesajlar (DM) için en çok aranan özelliklerden birini sonunda kullanıma sunuyor. Yeni özellikle mesajlarınızı düzenleyebileceksiniz.
DM'leri düzenleme özelliği artık X'te de kullanılabilecek Tam Boyutta Gör
Elon Musk'ın sosyal medya platformu X, kullanıcıların doğrudan mesajlarını (DM) düzenlemelerine olanak tanıyan yeni bir özelliği duyurdu. Bu güncelleme hafta sonu iOS kullanıcılarına sunuldu. Bu özellik, kullanıcıların DM'lerde gönderdikleri hataları veya yazım yanlışlarını düzeltmelerine yardımcı olmak için tasarlandı.

Yeni özellik nasıl kullanılır?

Bu yeni özelliği kullanabilmek için kullanıcıların X iOS uygulamasında herhangi bir doğrudan mesaj sohbetini açmaları gerekiyor. Daha sonra gönderdikleri herhangi bir mesajın üzerine uzun süre basabilirler veya mesajın yanındaki üç nokta menüsüne dokunabilirler.

Kullanıcılar, "Mesajı düzenle" seçeneğini seçerek gönderdikleri mesajları düzenleyebilirler. Destek sayfasında yer alan bilgiye göre mesajları düzenlemede herhangi bir zaman sınırı bulunmuyor ve eski DM'ler bile düzenlenebiliyor. Mesajları düzenlemek için bir zaman sınırı olmasa da kullanıcılar bir mesajda toplamda yalnızca beş düzenleme yapabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim