Anlık Bildirim

Doogee V40 Pro optik yakınlaştırma ve DogeeAI ile geliyor

Doogee V40 Pro akıllı telefon modeli askeri seviyede dayanıklılık sunarken optik yakınlaştırma ve Doogee AI yapay zekâ paketi ile sınıfında dikkat çekiyor.      
Doogee V40 Pro Tam Boyutta Gör
Bugüne kadar dayanıklılığa önem veren akıllı telefonların pek çok özellikte kısıntıya gittiğini görüyoruz. Doogee markası ise tüketiciye eksiklik hissetmedikleri dayanıklılık odaklı bir akıllı telefon hazırladı.

Doogee V40 Pro neler sunuyor?

Doogee V40 Pro modeli 6.78 inçlik IPS ekranda Full HD+ çözünürlük sunuyor. IP68 ve MIL-STD-810H darbe standardı ile dayanıklılık sağlanmış. Dimensity 7300 yonga seti ile güçlendirilen telefon 16GB RAM ve 512GB depolama sunuyor. 8680mAH batarya 33W hızlı şarj ile geliyor.

Cihazın kamerası 200MP ana sensör barındırırken 20MP gece görüş sensörü de eklenmiş. 8MP telefoto sensör ise 3x optik yakınlaştırma yapabiliyor. Sistem toplamda 30x dijital yakınlaştırmaya ulaşıyor.

Diğer bir yenilik ise Doogee AI dijital asistan. Devrimsel olarak nitelenen Doogee AI paketinde çağrı kaydı ve anlık metne dönüştürüp tercüme etme, bir metni farklı içeriklere uygun olarak yeniden yazıya dökme gibi özellikler yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim