Anlık Bildirim

Dünyanın ilk elektrikli kazıcı yükleyicisi CASE 580EV tanıtıldı

Ağır vasıta üreticisi CASE, dünyanın ilk elektrikli kazıcı yükleyicisi olan CASE 580EV modelini görücüye çıkardı. Yeni elektrikli kazıcı yükleyicinin inşaat gürültüsüne son vermesi bekleniyor.
Dünyanın ilk elektrikli kazıcı yükleyicisi CASE 580EV tanıtıldı Tam Boyutta Gör
İnşaat sahalarının vazgeçilmezi olan kazıcı yükleyiciler, yüksek gürültü seviyeleriyle çevreye ve çalışanlara olumsuz etkiler yaratıyordu. Ancak CASE Construction Equipment bu soruna yenilikçi bir çözüm getirerek sektörde bir ilke imza attı.

Dünyanın ilk elektrikli kazıcı yükleyicisi olacak

Dünyanın ilk elektrikli kazıcı yükleyicisi CASE 580EV, sıfır emisyon ve düşük gürültü seviyeleriyle inşaat sahalarını daha yaşanabilir hale getiriyor. Elektrik motoruyla çalışan 580EV, çalışırken herhangi bir zararlı gaz salımı yapmıyor. Bu sayede hava kalitesi korunuyor ve çevreye duyarlı bir inşaat süreci sağlanıyor.

Geleneksel kazıcı yükleyicilere göre çok daha sessiz çalışan 580EV, işçilerin iş güvenliğini artırıyor ve çevreye rahatsızlık vermiyor. CASE 580EV, 400 voltluk altyapı üzerine inşa edilmiş 80 kW kapasiteli iki elektrik motoru ile geliyor.

71 kWh kapasiteli bir batarya ile eşleştirilen elektrikli kazıcı yükleyici, firmanın dizel motorlu 580SN kazıcı yükleyici modeli ile aynı çalışma kapasitesine sahip. CASE 580EV, henüz seri üretimde değil. CASE'in açıklamasına göre 580EV yıl sonuna kadar 5 adet üretilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim