Anlık Bildirim

EA Play aboneliği indirimli olarak Epic Store’a eklendi

Epic Games Store'a EA Play abonelik seçeneği eklendi. Epic Games Store'a özel olarak ilk ay 35 TL'ye abonelik başlatabilirsiniz.                                   
EA Play aboneliği indirimli fiyatlarıyla Epic Store’a eklendi Tam Boyutta Gör
Electronic Arts’ın oyun abonelik servisi EA Play, artık Epic Games Store’dan satın alınabiliyor. Epic Games Store’a özel olarak ilk ay indirimli olarak satın alabilirsiniz. Kampanyadan yeni ve eski üyeler yararlanabiliyor.

[bkzdh=

Epic Store EA Play Fiyatları 2024

  • Aylık: 219,99 TL (İlk ay 35,19 TL)
  • Yıllık: 1.499,99 TL

PC için EA Play aboneliğini Epic Games Store’un yanı sıra Steam veya EA App’den de satın alabilirsiniz. Bu platformlarda aylık 5,99 dolar ve yıllık 39,99 dolar olarak ücretlendiriliyor. Epic Store fiyatları diğer platformlara göre pahalı ancak Türk Lirası ile fiyatlandırma sayesinde dolar kurundaki artışlardan etkilenmeyecek. EA Play Pro aboneliği ise sadece EA App'den alınabiliyor.

https://store.epicgames.com/tr/p/ea-play

EA Play ne işe yarıyor?

EA Play sayesinde çeşitli EA oyunlarını ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. EA Play kütüphanesinde FC 24, Battlefield serisi, Need for Speed serisi, F1 23, Star Wars serisi, It Takes Two, A Way Out gibi oyunlar mevcut. Ayrıca EA Play aboneliği sayesinde FC 25’i 10 saat ücretsiz olarak deneme imkanı yalayacaksınız. E

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim