Anlık Bildirim

EA Sports FC 25: Detaylı oynanış videosu Türkçe anlatımla yayında

27 Eylül'deki lansmana hazırlanan EA Sports, FC 25'e gelen her oynanış güncellemesini ayrıntılı olarak ele aldığı yeni bilgilendirmesini yaptı. Yeni yayınlanan video tüm temel özellikleri özetliyor.
EA Sports FC 25: Detaylı oynanış videosu Türkçe anlatımla yayında Tam Boyutta Gör
EA Sports resmi sitesinde yayınlanan duyuru videosu ile FC 25'in ayrıntılı oynanış incelemesini yaptı. 4 dakika 28 saniye uzunluğundaki bu yeni videoda oynanışa dair önemli yeniliklere ve geliştirmelere yer veriliyor.

Fc 25 detaylı inceleme videosu Türkçe anlatımla yayınlandı

Özet video içeriğinde yapım ekibinin birçok yeniliğe imza attığı görünüyor. FC IQ, EA FC 25'in oyun mekaniklerini elden geçiren yeni taktik sistemi olarak oyuna ekleniyor. Böylelikle taktik sisteminizi gerçek hayattaki favori takımlarınızı taklit edecek şekilde şekillendirebilecek veya tamamen yeni bir yaklaşımı tercih edebileceksiniz.

Animasyon tarafında ise özellikle taktiksel faullerin ve pas atarken kayma gibi animasyonların oyuna eklendiği ifade ediliyor. Artık gerçek maçlarda olduğu gibi rakibi formadan çekmek ya da pas atarken oyuncuların ıslak zemin sebebiyle kayıp düşmeleri gibi sahneleri daha çok göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim