Anlık Bildirim

Oyuncular için harika haber: Need for Speed Most Wanted Remake geliyor!

Unutulmaz efsanevi yarış oyunu Need for Speed: Most Wanted (2005) remake olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor olabilir. Duyuru, orijinal oyunun ses aktörü tarafından yapıldı!
Efsane yarış oyunu Need for Speed Most Wanted için Remake geliyor Tam Boyutta Gör
Tüm zamanların en unutulmaz Need for Speed oyunlarından biri olan Need for Speed: Most Wanted, önümüzdeki yıl yeniden yapım (remake) olarak karşımıza çıkabilir. Bu bilgi ise doğrudan orijinal projede çalışan ve bir şekilde yeni versiyona dahil olduğunu belirten ses aktörü Simone Bailly tarafından paylaşıldı. Öte yandan şu anda EA, Need for Speed: Most Wanted için remake veya remaster yapımı hakkında resmi bir açıklama yapmadı.

Need for Speed: Most Wanted (2005) Remake olabilir

Efsane yarış oyunu Need for Speed Most Wanted için Remake geliyor Tam Boyutta Gör
Simone Bailly tarafından paylaşılan bir tweette Need for Speed: Most Wanted Remake’in 2024 yılında çıkacağı aktarılıyor: “Need for Speed: Most Wanted Remake 2024’te çıkacak, eğer Cross (Dean McKenzie) ve ortağı (Simone Bailly)’yi en çok aranını avlarken görmeyi istiyorsanız BEĞENİN ve yorum yapın.” Bailly, paylaşımı yaptıktan kısa süre sonra tweeti sildi ancak şimdiden insanlar büyük bir heyecana kapılmış durumda.

 

Efsane yarış oyunu Need for Speed Most Wanted için Remake geliyor
Need for Speed: Most Wanted'da Bailly, polis memuru Jonathan Cross'a her zaman eşlik eden isimsiz ortak rolünü oynuyordu. Bu arada silinen tweette Electronic Arts ve Criterion Games’in de etiketlendiğini belirtelim. Bilindiği üzere Criterion, piyasaya çıkan en son Need for Speed oyunu olan Need for Speed: Unbound'u geliştirmişti. Criterion Games, Need for Speed serisi üzerinde çalışmaya 2010 yılında Need for Speed: Hot Pursuit ile başlamış ve serinin hayranları tarafından pek sevilmeyen ve Need for Speed: Most Wanted olarak adlandırılan 2012 yapımlı oyunu geliştirmişti.
Kaynakça https://twitter.com/SimoneBailly https://comicbook.com/gaming/news/need-for-speed-most-wanted-remake-rumor/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13656 kez okundu.
33 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Need for Speed Most Wanted, Need for Speed Most Wanted remake ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim