Anlık Bildirim

Elektrikli Jeep Renegade, 25 bin dolar fiyatla 2027'de gelecek

Jeep, uygun fiyatlı elektrikli Renegade modelini 2027'de piyasaya süreceğini açıkladı. Küçük SUV tipindeki araç, Citroen e-C3'ü temel alabilir.                 
Elektrikli Jeep Renegade, 25 bin dolar fiyatla 2027'de gelecek Tam Boyutta Gör
Jeep, 2027 yılında piyasaya çıkacak ve 25 bin dolar altında fiyata sahip olacak bir model hazırladığını duyurdu. Renegade isimli model, şuanki içten yanmalı Renegade'in yerini alacak. 

Citroen e-C3 ile aynı altyapıyı paylaşabilir

Stellantis, tamamen elektrikli Renegade hakkında ayrıntılı bilgileri paylaşmadı ancak yeni model, geçen yıl Avrupa'da duyurulan Citroen e-C3 ile aynı altyapıyı paylaşabilir. Citroen e-C3'ün de 25 bin dolardan başlayan fiyatlara sahip olduğunu belirtelim. Eğer bu gerçekleşirse Renegade, Citroen ile aynı 44 kWh lityum demir fosfat bataryaya ve 320 km civarı menzile sahip olabilir. Citroen e-C3, 111 beygir gücünde motora ve 100 kW DC şarj hızına sahip.

Elektrikli Jeep Renegade, 25 bin dolar fiyatla 2027'de gelecek Tam Boyutta Gör
Uygun fiyatlı elektrikli Renegade, Jeep'in elektrikli serisinde Wagoneer S ve Recon'a katılacak. Jeep'in bu yılın sonlarında Wrangler'dan ilham alan elektrikli Recon'u tanıtması bekleniyor. Bu üç araç ile Jeep, Kuzey Amerika pazarında boy gösterecek.

Otomobil üreticileri elektrikli araçları yaygınlaştırmak adına birbiri ardına ucuz modelleri duyuruyor. Yakın zamanda duyurulan Renault 5 ile beraber, Volkswagen'in de ID.2 modeliyle 25 bin dolar segmentine giriş hedefi bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim