Anlık Bildirim

Dünyanın en büyük iPhone’u: 400W flaşı var

Mrwhoistheboss YouTube kanalı 2 metreyi geçen boyuyla rekor kırarken en güçlü iPhone modelinden 10 kat daha performanslı devasa bir iPhone sistemi inşa etti.    
iPhone 16 Tam Boyutta Gör
Geçen yıl dünyanın en büyük çalışır iPhone modelini üreten bir YouTuber’ın ardından bu yıl da ünlü isim Mrwhoistheboss benzer bir işe koyuldu ancak büyüklüğünü Guinness Rekorlar Kitabı’na kaydettirdi.

Dünyanın en büyük iPhone modeli ama bir farkla

Mrwhoistheboss kanalı ancak 8 kişinin taşıyabildiği ve tekerlekli stand ile yürütülebilen bir iPhone inşa etmek için DIYperks kanalı ile ortaklık yapmış. iPhone 15 Pro Max boyutlarının yaklaşık 15 katı büyüklüğünde ve performans canavarı bir sistem ortaya çıkmış.

Telefona Intel işlemci, Radeon ekran kartı, 128GB RAM ve 4TB SSD depolamadan oluşan bir bilgisayar hayat veriyor. Arka kameralar Canon EOS ve Sony profesyonel makinelerden oluşmuş ve aynalarla yansıma yapılmış. Flaş ise 400W gücünde.

En büyük fark ise işletim sistemi. Bir Android emülatöründe iOS replikası bir ara yüz çalıştırılıyor. Zaten iOS işletim sistemini iPhone dışına çıkarmak mümkün değil. Bu bakımdan dev bir iPhone tanımlaması yapmak  güç. Guinness de dünyanın en büyük çalışan akıllı telefon replikası unvanını vermiş. Muhtemelen gelecek yıl daha büyük bir iPhone bizi karşılayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim