Anlık Bildirim

Enshrouded, 3 milyon oyuncuyu aştı: Tam sürüm 2025'te geliyor

Enshrouded'ın erken erişim sürümü üç milyon oyuncu sınırını aştı. Oyun geliştiricisi Keen Games, 2025 yılında PlayStation, Xbox ve Steam üzerinden PC'de tam lansmanın planlandığını duyurdu.
Enshrouded, 3 milyon oyuncuyu aştı: Tam sürüm 2025'te geliyor Tam Boyutta Gör
Enshrouded, yalnızca Steam üzerinden PC'de yayınlanmasına rağmen mükemmel sayılar elde etmeye devam ediyor. Geçen Ocak ayındaki lansmanından bu yana Keen Games'in hayatta kalma oyunu 3 milyon oyuncuyu aştı.

2025'te PC tam sürümüyle birlikte PlayStation ve Xbox'ta da yayınlanacak

Enshrouded, Portal Knights'ın arkasındaki ekibin yeni oyunu olarak biliniyor. Kullanıcılardan hem canavar yaratıklarla yüzleşmeleri hem de kendi şehirlerini inşa etmelerinin istendiği fantastik bir dünyada geçen oyundur.

Sekiz aylık erken erişim sırasında oyun halihazırda üç büyük içerik güncellemesi, dört yama ve 16 düzeltme aldı. Bu durum oyunun nasıl bir hızla ve büyük bir destekle ilerlediğini gösteriyor. Gelecekteki güncellemeler arasında yeni etkinlikler, düşmanlar, patronlar ve devriyelerin yanı sıra yeni bir hava durumu sistemi ve diğer oyuncuların üslerini ziyaret etme yeteneği de dahil olmak üzere çeşitli eklemeler yer alacak.

Oyunu denemek ilginizi çekiyorsa Enshrouded'ı Steam erken erişim'de 14,99 dolarlık fiyatla satın alabilirsiniz. 48.000'den fazla kullanıcı yorumu olup derecelendirmesi ise "çok olumlu" şeklinde olan oyun Türkçe arayüze de sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim