Anlık Bildirim

Epic Games'in yeni ücretsiz oyunları belli oldu: Peki haftaya ne var?

Epic Games Store, bu hafta bir yeni oyun hediye ediyor. Macera ve bulmaca temalı The Spirit and the Mouse, 26 Eylül tarihinden 3 Ekim'e kadar ücretsiz olacak.  
Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu Tam Boyutta Gör
Epic Games Store, her hafta olduğu gibi hediye oyun fırsatlarına devam ediyor. Son olarak Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları da belli oldu. 

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu

Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu The Spirit and the Mouseolacak. Oyunda bir fare olan Lila'yı kontrol ediyor ve karanlıktaki bir kasabayı kurtarmaya çalışıyorsunuz. Ayrıca kasabada bulunan köylülerine yardım ederken, çözmeniz gereken çok sayıda bulmaca ve görev bulunuyor.

The Spirit and the Mouse, Epic Games Store'da 26 Eylül tarihinden 3 Ekim'e kadar ücretsiz olacak. Eğer bu süre zarfında oyunu aldıysanız tamamen sizin olacak. Ayrıca bu tarihe kadar halihazırda ücretsiz olarak sunulan TOEM ve The Last Stand: Aftermath'ı kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

Peki Epic Games'te ücretsiz oyunlar nasıl alınıyor? Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye girmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp ''Yükle'' diyerek kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ancak oyunları almak için Epic Games hesabınızla giriş yapmanız gerektiğini hatırlatalım.

19 Eylül - 26 Eylül

26 Eylül - 3 Ekim

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim