Anlık Bildirim

Epic Games, mobil oyun mağazasını açtı ancak kısıtlamalarla

Epic Games, mobil oyun mağazasını açtı ancak bölgesel kısıtlamayla; Android için dünya genelinde, iOS için AB'deki kullanıcılar Epic Games Store'a erişebilecek. 
epic games store mobil android & ios indirmeye açıldı Tam Boyutta Gör
Epic Games'in bu yılın ilerleyen zamanlarında Android ve iOS kullanıcıları için mobil dijital mağazasını açmayı planladığını zaten biliyorduk. Epic Games Store, 16 Ağustos tarihi itibarıyla AB’deki iOS, dünya genelinde Android kullanıcılarına açıldı.

iOS AB ile sınırlı, Android dünya genelinde erişim

Epic Games Store'un (EGS) mobil versiyonu olan dijital mağaza, ilk oyun odaklı, çok platformlu mağaza olarak duyurulmuştu. Epic Games Store’a mobil oyun hazırlayacak geliştiriciler, %88/12 gelir paylaşımıyla aynı adil koşullardan yararlanacak. Mağazaya ilk eklenen oyunlar arasında; Fortnite, Fall Guys ve Rocket League Sideswipe bulunuyor.

Epic Games Store'un mobil sürümünün yayınlanmasının ötesinde, bugün Fortnite'ın Epic’in dijital mağazası aracılığıyla mobil cihazlara resmen geri döndüğü de açıklandı. Ancak, Apple’ın kısıtlamaları nedeniyle yalnızca AB’deki iPhone kullanıcıları Epic Games Store veya üçüncü parti mağaza olan AltStore’dan oyunu indirebilecek.

Epic, Epic Game Store'u mobil cihaza yüklemek için izlenmesi gereken adımları da paylaştı:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim