Anlık Bildirim

Ferrari, kripto para ile ödeme yöntemini Avrupa'ya genişletiyor

Ferrari, Ekim ayında ABD'de başlattığı kripto ödeme çözümünü Avrupa'ya da genişletti. Ferrari'nin Avrupa bayileri, temmuz ayından itibaren otomobilleri için kripto para ile ödeme kabul edebilecek.
Ferrari, kripto para ile ödeme yöntemini Avrupa'ya genişletiyor Tam Boyutta Gör
İtalyan süper otomobil üreticisi Ferrari, ay sonuna kadar Avrupalı ​​müşterilerinden otomobilleri için kripto paralarla ödeme kabul etmeye başlayacağını duyurdu. Otomobil üreticisi, ABD'de bir seçenek olarak ekledikten bir yıldan kısa bir süre sonra bu planı Avrupada uygulamaya koyuyor.

Ferrari Avrupa'da kripto ödemelerini kabul etmeye başlıyor

Ferrari, kripto para ödeme sistemini sadece Avrupa ile sınırlı tutmayarak yıl sonuna kadar uluslararası ödemeleri de bu kapsama dahil etmeyi planlıyor. Şirket, 2024 yılının sonuna kadar küresel çapta kripto para ile ödeme sisteminin tümüyle hazır olmasını hedefliyor.

Avrupa çapındaki operasyonları için Ferrari, çok sayıda firma ile birlikte çalışacak ve böylece ödemelerin güvenliğini sağlayacak. Ödeme kaynaklarının doğrulanması sayesinde yapılan ödemeler, kripto fiyatlarındaki dalgalanmalardan etkilenmeyecek.

İtalyan devinin Avrupa'daki operasyonlarında Bitcoin, Ethereum ve USDC ile ödeme kabul edeceği tahmin ediliyor. Ferrari'nin bu kararı, lüks otomobil sektöründe kripto paraların kabul edilmesi konusunda önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor. Bu adım, diğer otomobil üreticilerini de benzer uygulamalara yöneltebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim