Anlık Bildirim

Dünyanın en büyük korsan film sitesi çökertildi

Dünyanın en büyük korsan içerik platformu olarak gösterilen Fmovies kapatıldı. Yaratıcılık ve Eğlence Birliği – ACE ile Vietnam polisi operasyonu yürüttü.       
Fmovies Tam Boyutta Gör
Bugün çevrim içi film ve dizi platformlarının yüz milyonlarca abonesi olsa da halen korsan içerik platformlarına büyük bir ilgi var. Telif hakkı organizasyonları global çapta bu korsan sitelerin kökünü kazımak için çaba sarf ediyor.

Fmovies artık yok

Disney, MGM gibi dev içerik platformlarının içerisinde yer aldığı Yaratıcılık ve Eğlence Birliği – ACE, dünyanın en büyük korsan içerik sitesinin çökertildiğini duyurdu. Vietnam polisi ile ortak gerçekleştirilen operasyonda iki kişi de göz altına alındı.

Fmovies platformu 2016 yılında Vietnam’da hayata geçen bir korsan içerik sitesi. 8 yılda öyle popüler hale geldi ki aylık 374 milyon ziyaret ve son 6 ayda 6.7 milyar ziyaret değerlerine ulaştı. Dünyada en çok ziyaret edilen 280. ve TV kategorisinde en çok ziyaret edilen 11. site durumunda.

Platformun bflixz, flixtorz, movies7, myflixer ve aniwave adında yan siteleri ile vidsrc.to adında video barındırma hizmeti de bulunuyor. Ayrıca kendine ait Reddit konusunda kullanıcılar film ve dizi taleplerinde bulunuyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
59678 kez okundu.
38 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Fmovies, Teknoloji Haberleri ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim