Anlık Bildirim

Furiosa: A Mad Max Saga bu hafta dijitale geliyor

Gişede aradığını bulamayan Furiosa: A Mad Max Saga, çıkışından sadece bir ay sonra dijitale geliyor. Yeni Mad Max filmi bu hafta VOD (öde-izle) platformlarında yayınlanacak.
Furiosa bu hafta dijitale gelecek Tam Boyutta Gör
Yeni Mad Max filmi Furiosa, büyük beklentilerle vizyona girmiş olsa da bu beklentilerin çok altında kaldı. Aslında film oldukça olumlu yorumlar aldı ama nedense bu yorumlar gişeye yansımadı. Bu da filmin gişe rakamlarının beklentilerin çok altında kalmasına sebep oldu. Hatta geçtiğimiz günlerde gelen bilgiler, filmin Warner Bros.'a muhtemelen 200 milyon dolar kaybettireceğini gösterdi.

Furiosa: A Mad Max Saga'nın gişede beklentilerin çok altında kalması, filmin dijitale gelmesini de hızlandırdı. Sinemalarda beklediği ilgiyi görmeyen bu filmin dijital kopya satışlarında zararının bir kısmını telafi etmesini uman Warner Bros., filmi daha şimdiden dijitale getiriyor.

Furiosa: A Mad Max Saga, 25 Haziran'da VOD Platformlarında Yayınlanacak

23 Mayıs'ta vizyona giren Furiosa, çıkışından sadece bir ay sonra dijitale geliyor. Film, 25 Haziran'da VOD platformlarında yayınlanacak. Bu tarihten itibaren iTunes ve Google Play Movies gibi öde-izle platformları üzerinden online olarak izlenebilecek.

Furiosa, A Mad Max Saga, adından da anlaşılacağı üzere, ilk olarak Fury Road'da gördüğümüz Furiosa karakterine odaklanıyor. Fury Road'da Charlize Theron'un canlandırdığı karaktere bu kez genç oyuncu Anya Taylor-Joy hayat veriyor. Zira film hikâyeyi geriye sarıyor ve Furiosa karakterinin gençlik yıllarına odaklanıyor. Filmin başrollerinde Anya Taylor-Joy'a, Marvel filmlerindeki Thor rolüyle tanıdığımız Chris Hemsworth eşlik ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim