Anlık Bildirim

Galaxy Buds 3’ün kutusu ortaya çıktı: AirPods’a benzer tasarım kesinleşti

Android kullanıcıları için dikkat çekici kulaklıklar üreten Samsung, yeni Buds serisi üzerinde çalışıyor. AirPods benzeri tasarıma sahip olması beklenen Galaxy Buds 3, bir kez daha ortaya çıktı.
Galaxy Buds3 - Satış kutusu Tam Boyutta Gör
Akıllı telefonları, tabletleri, akıllı saatleri, kablosuz kulaklıkları ve bilgisayarları ile başarılı bir ekosistem oluşturan Samsung, rekabetçi ürünler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bir süredir tartışmaların konusu olan Samsung’un yeni ürünü Galaxy Buds 3, bir kez daha sızıntılara konu oldu.

Galaxy Buds 3’ün kutusu tartışma konusu oldu

Mobil teknoloji sektöründe güvenilir kaynakları ile bilinen 91Mobiles, Galaxy Buds 3’ün kutusunu paylaştı. Ortaya çıkan görsel, önceki sızıntıları doğruluyor ve Galaxy Buds 3’ün AirPods benzeri bir tasarım anlayışına sahip olacağını gösteriyor. Ancak Sammobile dahil birçok kaynak, cihazın sızdırılan görselin gerçek olamayacak kadar kötü olduğunu belirtiyor. 91Mobiles ise bu konu hakkında ek bir açıklama yapmadı.

Eğer ortaya çıkan görsel gerçekse Galaxy Buds 3, önceki nesillerden oldukça farklı bir tasarım anlayışına sahip olacak. Ayrıca görsele göre Buds 3, tek şarjda 6 saat kullanım sunacak. AKG tasarımlı bir ses profiline sahip olacak yeni Buds, ter ve suya karşı dayanıklı olacak. Galaxy Buds 3’ün önümüzdeki ay düzenlenecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Galaxy Buds 3’ün ortaya çıkan görseli hakkında ne düşünüyorsunuz? 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim