Anlık Bildirim

Galaxy Note 20 için yolun sonu gözüktü: Aylık güncelleme gelmeyecek!

Samsung yakın zamanda Eylül 2024 yazılım güncelleme planını yayınladı. Galaxy Note 20 serisi için büyük bir değişiklik var; Eylül 2024'ten itibaren artık aylık güvenlik güncellemeleri almayacak.
samsung galaxy note 20 aylık güncelleme almayacak Tam Boyutta Gör
Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra, yakın zamanda dört yaşına girdi ve Samsung'un ürün yazılımı güncelleme politikasına uygun olarak bu telefonlar artık aylık güvenlik güncellemesi almaya uygun değil. Note 20 serisi, bu aydan itibaren her ay yerine her çeyrekte bir yeni güvenlik yaması alacak.

Galaxy Note 20, aylık güvenlik güncellemesi almayacak

Galaxy Note 20 serisinin başlangıçta yalnızca dört yıl boyunca güvenlik yamaları alması beklenmesine rağmen, Samsung birkaç yıl önce politikasını iyileştirerek belirli cihazlar için genişletilmiş destek sunmaya başladı. Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra, genişletilmiş destekten yararlanan birkaç cihaz arasında yer alıyor. Samsung'un güvenlik bültenine göre, Galaxy Note 20 serisi hala destekleniyor ancak şirket bu telefonlara artık her ay güvenlik güncellemesi vermeyecek.

Samsung, Galaxy Note 20 ile aynı yıl çıkan Galaxy Z Flip ve Galaxy Tab S7 serileri için desteği tamamen bıraktı. Artık herhangi bir güncelleme almaları garanti edilmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim