Anlık Bildirim

Galaxy S24 Ultra'ya kamera güncellemesi geliyor: Peki neler düzeltilecek?

Samsung, Galaxy S24 Ultra için bir kez daha kamera güncellemesi yayınlamaya hazırlanıyor. Yeni yazılımın kamerayla ilgili birçok sorunu çözeceği bildiriliyor.   
samsung galaxy s24 ultra kamera güncellemesi ağustos 2024 Tam Boyutta Gör
Samsung, bu yılın başlarında Galaxy S24 Ultra’yı piyasaya sürdükten sonra kamerayı iyileştirmek için birkaç yazılım güncellemesi yayınladı. Önümüzdeki ay da benzer bir güncelleme yayınlanacak. Ağustos güncellemesinin telefonun kamerasıyla ilgili birçok küçük sorunu çözeceği bildiriliyor.

Galaxy S24 Ultra kamera güncellemesi hangi sorunları çözecek?

Ice Universe’e göre Samsung, önümüzdeki ay Galaxy S24 Ultra için büyük bir kamera güncellemesi yayınlayacak. Ağustos 2024 güncellemesinin HDR, beyaz dengesi, aşırı pozlama ve video yakınlaştırma performansı optimizasyonlarını getireceği bildiriliyor.

Bu arada Samsung’un Galaxy S24 Ultra ile normal veya gece modunda 10x üzeri yakınlaştırma yapılarak çekilen fotoğraflarda görüntü kalitesini iyileştirmediği ortaya çıkartıldı. Telefonun bu yönünün de geliştirilmesi bekleniyor.

Samsung’un gelecek yıl Galaxy S25 Ultra ile büyük iyileştirmeler sunması bekleniyor. Telefonun 200 MP ana arka kamera, 50 MP ultra geniş kamera, 3x optik yakınlaştırmaya izin veren 50 MP telefoto kamera ve 5x optik yakınlaştırma yapabilen 50 MP telefoto kameraya sahip olacağı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20137 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Samsung Galaxy S24 Ultra ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim