Anlık Bildirim

Galaxy S25 serisi uydu bağlantı özelliği ile gelebilir

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Samsung, yeni nesil Galaxy S serisi için çalışmalara devam ediyor. İddialara göre S25 ailesi, uydu bağlantı özelliğine sahip olacak.
Samsung Galaxy S24 ailesi Tam Boyutta Gör
Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz haftalarda tanıttığı Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip modellerinden sonra odağını Galaxy S25 ailesine çevirdi. Gelecek senenin ilk aylarında tanıtılması beklenen seri, sızıntılara konu olmaya devam ediyor. Yeni bir rapora göre Galaxy S25 ailesi, Apple’ın peşinden gidecek ve uydu bağlantı özelliğini kullanıcılara sunacak.

Galaxy S25 ailesi uydu bağlantı teknolojisi ile gelebilir

Cupertino merkezli Apple, geçtiğimiz yıllarda tanıttığı iPhone 14 serisinde uydu bağlantı özelliğine yer vermişti. Cep telefonu servislerinin çekmediği senaryolarda ve acil durumlarda hayat kurtarabilen bu özellik, kısa sürede popülerlik kazanmayı başardı. Kullanıcıların talep etmeye başladığı bu özellik, iddialara göre yakında Pixel 9 serisi tarafından desteklenecek ve Android işletim sisteminin yeni sürümüne eklenecek.

iPhone 14 ve 15 serisinde yer alan uydu bağlantı özelliği Tam Boyutta Gör
Samsung, Galaxy S23 ve Galaxy S24 serisinde uydu bağlantısına yer vermese de bu durum, Galaxy S25 modelleri ile değişebilir. Mobil teknoloji sektörünün güvenilir kaynaklarından olan Android Authority, Samsung’un Mesajlar, Telefon ve Acil Durum SOS uygulamalarının kodlarını inceledi. Çıkan sonuçlara göre üç uygulamada uydu bağlantısı ile iletişim kurulabileceğini belirtiyor. Üstelik Mesajlar uygulaması, uydu üzerinden mesaj yollamak için Google Mesajlar uygulamasının kullanılmasını öneriyor. Android 15 tarafından yerel olarak desteklenecek bu özellik, muhtemelen önümüzdeki yıl içerisinde birçok akıllı telefon içerisinde boy gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim