Anlık Bildirim

Galaxy S25 Ultra maket modeli ortaya çıktı: İşte tasarımı

Galaxy S25 Ultra'nın özelliklerinden sonra tasarımını yansıtan maket modeli ortaya çıktı. Samsung, yeni seride büyük tasarım değişikliğine gitmeyecek gibi görünüyor.
Samsung Galaxy S25 Ultra maket modeli Tam Boyutta Gör
Samsung, gelecek yıl Ocak ayında yeni Galaxy S25 serisini tanıtması bekleniyor. Son sızıntı, Galaxy S25 Ultra modelinin tasarımına yakından bakmamızı sağlıyor.

Galaxy S25 Ultra tasarımı önemli ölçüde değişmeyecek

Samsung Galaxy S25 Ultra tasarımı Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy S25 Ultra’nın alüminyum maket görselleri ortaya çıktı. Dummy olarak geçen model, Samsung’un gelecek amiral gemisinde kullanacağı tasarım hakkında bize fikir veriyor. Paylaşılan görsele göre, arkada değişen bir şey yok ancak köşeler biraz inceltilmiş. Kamera kurulumuna baktığımızda lensler için ayrılmış beş oyuk görülüyor. Önde simetrik çerçeveler göze çarparken, Infinity-O ekran sürdürülüyor.

Galaxy S25 Ultra maket modeli, 162.82 x 77.65 x 8.25 mm boyutlarında. Galaxy S24 Ultra’ya kıyasla biraz daha uzun, daha dar ve daha ince formda bir cihaz karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Kamera tasarımı aynı kalıyor ancak ultra geniş sensörün geliştirildiği söyleniyor. Telefonda 50 megapiksel ultra geniş kamera, 3x telefoto ve 5x periskop sensör olacak.

Samsung S25 Ultra, Android 15 tabanlı One UI 7.1 ile gelecek. Samsung’un sistem animasyonlarını ve akıcılığı iyileştirmek için çalıştığı söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
14 Kişi Okuyor (4 Üye, 10 Misafir) 4 Masaüstü 10 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
3892 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Samsung Galaxy S25 Ultra ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim