Anlık Bildirim

Galaxy S25 Ultra'nın render görüntüleri ve videosu ortaya çıktı: Kamera tasarımı nasıl?

Samsung'un merakla beklenen amiral gemisi Galaxy S25 Ultra'nın bütün tasarımını gösteren üç boyutlu render resimleri ve videosu ortaya çıktı. Kamera tasarımı nasıl olacak?
Galaxy S25 Ultra'nın render görüntüleri ve videosu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz günlerde Samsung'un amiral gemisi telefonu Galaxy S25 Ultra'nın tasarımı ortaya çıkmıştı. Yuvarlatılmış köşelere ve düz kenarlara sahip olan telefonun tasarımı genel olarak beğenilmişti. Yeni sızıntı, telefonun arkasını dolayısıyla kamera tasarımını ilk defa gözler önüne seriyor.

Samsung Galaxy S25'in tasarımı ortaya çıktı

X platformundan @OnLeaks kullanıcısı ve AndroidHeadlines tarafından ortaya çıkarılan render görüntülerine ve viedoya baktığımızda, kamera tasarımının genel olarak S24 Ultra ile benzer olduğu görülüyor ancak kamera lenslerinin etrafında belirgin bir siyah halka yer alıyor. Aynı zamanda kamera çıkıntısının arttığı görülüyor.

Galaxy S25 Ultra'nın render görüntüleri ve videosu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy S25 Ultra, 8,2 mm ile selefinden 0,4 mm ince olacak. 6,9 inçe çıkan ekran boyutuna rağmen incelen çerçeveler sayesinde S24 Ultra'dan biraz daha küçük ebatlara sahip olacak.

Donanım tarafında, Snapdragon 8 Gen 4 çipseti, 12 GB/16 GB RAM, 1 TB'a kadar depolama alanı ve 45 W hızlı şarj destekli 5.000 mAh bataryanın yer alması bekleniyor. Kamera tarafında ise, 200 MP ana arka kamera, 50 MP ultra geniş kamera, iki adet 50 MP telefoto kamera ve 12 MP selfie kamerasının yer alacağı söyleniyor.

Kutudan Android 15 tabanlı One UI 7.1 ile çıkacak olan S25 Ultra, daha güçlü yapay zeka özellikleri, yeni kullanıcı arayüzü ve yeni animasyonlara sahip olacak. Telefonun önümüzdeki senenin başında Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
5 Kişi Okuyor (0 Üye, 5 Misafir) 4 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
39041 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung Galaxy S25 Ultra, Galaxy S25 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim