Anlık Bildirim

Galaxy Tab A9+ ‘Kids Edition’ duyuruldu

Dünyanın en büyük akıllı telefon ve tablet üreticilerinden olan Samsung, ürünlerine yeni varyasyonlar eklemeye devam ediyor. Firma, çocuklar için yeni Galaxy Tab A9+ modelini duyurdu.
Samsung Galaxy Tab A9+ Kids Edition Tam Boyutta Gör
Android tablet pazarının lideri olan Samsung, farklı topluluklara hitap etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda çocuklara yönelik birçok farklı tablet satışa çıkaran firma, şimdi de Galaxy Tab A9+ için benzer bir program başlattı.

Çocuklara özel Galaxy Tab A9+ tanıtıldı

Geçtiğimiz aylarda Galaxy Tab A9 ailesinin çocuklara yönelik versiyonunu Endonezya’da ön siparişe açan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, şimdi de Galaxy Tab A9+ Kids Edition'ı ABD’de satışa çıkardı. 11 inç 90Hz ekranını, Snapdragon 695 yonga setini, 4GB belleğini ve 64GB depolama kapasitesini koruyan yeni tablet, çocuklara yönelik bazı iyileştirmeler içeriyor.

Galaxy Tab A9+ Kids Edition satışa çıktı Tam Boyutta Gör
Firmanın yeni tableti, “Puffy Cover” adı verilen çocuklara yönelik dayanıklı bir tablet kılıfı ile geliyor. Esnek, hafif ve darbelere dayanıklı olan bu kılıf, çocukların tablete zarar vermeden kullanmalarını sağlıyor. Puffy Cover, standart Galaxy Tab A9+ sahipleri için de 34.99$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Kılıfın yanı sıra bu tablet, “Crayo-Pen” kalemi ile geliyor ve çocukların yaratıcı projeler yapmasına yardımcı oluyor. Tablet, Samsung Kids uygulaması ile ebeveynlerin çocuklara özel kurallar ve denetinmler koymasına izin veriyor. Mavi, sarı ve kırmızı renk seçeneklerine sahip olan Galaxy Tab A9+ Kids Ediiton, 269$ fiyat etiketi ile ABD’de satışa sunuldu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim