Anlık Bildirim

Galaxy Z Flip 6’nın Doraemon Özel Sürümü tanıtıldı

Geçtiğimiz günlerde Galaxy Z Flip ve Z Fold ailesini yenileyen Samsung, Z Flip’in yeni bir versiyonu ile karşımıza çıkıyor. Galaxy Z Flip 6 Doraemon Special Edition, Hong Kong’ta siparişe açıldı.
Galaxy Z Flip 6 Doraemon Special Edition Tam Boyutta Gör
Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Samsung, geçtiğimiz günlerde düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6’yı tanıtmıştı. Katlanabilir telefonlarının yeni nesillerini dünyaya tanıtan firma, ilginç bir hamle ile Galaxy Z Flip 6’nın yeni bir versiyonunu tanıttı.

Galaxy Z Flip 6 Doraemon Special Edition ön siparişe açıldı

Samsung, geçtiğimiz saatlerde Galaxy Z Flip 6 Doraemon Special Edition’ı Hong Kong’ta ön siparişe açtı. Yalnızca 800 adet üretilen bu telefonun fiyatı yaklaşık 1370$ olarak belirlenmiş. Telefonu satın alanlar, Doraemon tasarımlı telefon standına ve telefon kabına da sahip oluyor. Son yıllarda Galaxy Z Flip için birçok farklı özel sürüm yayınlayan Güney Koreli firma, Z Flip 6’nın ilk özel sürümü için popüler bir anime ve manga markası ile anlaşmış.

Samsung Galaxy Z Flip 6 Doraemon Special Edition Tam Boyutta Gör
Tasarım olarak Doraemon markasından izler taşıyan telefon, yazılım tarafında da özel olarak tasarlanmış. Galaxy Z Flip 6’nın bu sürümü, içerisinde özel Doraemon teması, kilit ekranı, uygulama ikonları gibi özellikler de sunuyor. Sayılı olarak üretilen bu sürüme ön sipariş veren kullanıcılar; Doraemon temalı bez çanta, 65W USB PD şarj aleti ve 1 yıllık Samsung Care+ üyeliğine sahip olabiliyor. Samsung’un önümüzdeki yıl içerisinde farklı Galaxy Z Flip 6 sürümleri tanıtması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim