Anlık Bildirim

Galaxy Z Flip 6 ve Z Fold 6, kılıflı ortaya çıktı: İşte tasarımı

Galaxy Unpacked 2024 etkinliğine sayılı günler kala, Samsung'un yeni katlanır telefonları Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6'nın tasarımı ortaya çıktı.          
samsung galaxy z fold 6 & z flip 6 tasarımı sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy Unpacked etkinlik tarihinin resmî olarak açıklanmasının ardından Galaxy Z Flip ve Z Fold 6 katlanır telefonların tasarımı sızdırıldı. Samsung’un yeni katlanan telefonları resmî kılıflarıyla paylaşıldı.

Samsung Galaxy Z Flip 6 tasarımı

Samsung Galaxy Z Flip 6 kılıfları Tam Boyutta Gör
Paylaşılan kılıflı görsellere göre Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Z Fold 6’nın tasarımında önceki nesle göre ciddi bir fark olmayacak. Samsung Z Flip 6, yine klasör şeklinde kapak ekranı, LED flaşlı iki kamera ve yanda parmak izi okuyucuya sahip olacak. Telefonun 4000 mAh batarya ile donatıldığı öne sürülüyor ancak bu yükseltme telefonu daha kalın hale getirecek mi henüz belli değil. Taşımayı ve kullanımı kolaylaştıran halkalı silikon kılıfla görüntülenen Z Flip 6, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve 12GB RAM, 50MP ana kamerayla gelecek.

Samsung Galaxy Z Fold 6 tasarımı

Samsung Galaxy Z Fold 6 kılıfları Tam Boyutta Gör
Samsung Z Fold 6, biraz daha kare iç ekrana, daha ince çerçevelere ve daha keskin köşelere sahip gibi görünüyor. Sızıntılar telefonun titanyum çerçeve ve yanda parmak izi okuyucu sahip olduğunu gösteriyor. Paylaşılan görsellerde telefonu şeffaf kılıf, askılı kılıf ve S Pen kılıfıyla görüyoruz. Telefonun biraz daha kısa ve daha geniş kapak ekranı, dikey üçlü kamera kurulumu ve LED flaş bulunuyor. Galaxy Z Fold 6, 12GB RAM, 1TB’a kadar depolama alanı, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve önceki nesille aynı pil kapasitesine sahip olacak.

Samsung Galaxy Z Fold 6 & Z Flip 6 ne zaman tanıtılacak?

Samsung, Galaxy Z Fold 6, Galaxy Z Flip 6 ve Galaxy Ring hakkında tüm detayları 10 Temmuz’da TSİ 16.00’da başlayacak Unpacked etkinliğinde paylaşacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim