Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition'ın 200 MP kamerası doğrulandı

Samsung'un Ekim 2024'te Android 14 ile piyasaya sürmesi beklenen inceliğiyle iddialı yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold Special Edition'ın ana kamera detayları ortaya çıktı.
Galaxy Z Fold Special Edition'ın 200 MP kamerası doğrulandı Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Samsung, şimdilerde Galaxy Z Fold serisini genişletmeye hazırlanıyor. Bu haftanın başlarında, Galaxy Z Fold 6'nın daha ince versiyonunun Galaxy Z Fold Special Edition olarak adlandırılacağı ortaya çıkmıştı. Sınırlı sayıda piyasaya sürülmesi beklenen bu katlanabilir telefon, daha büyük ekrana, daha ince bir gövdeye ve daha iyi bir kameraya sahip olması tahmin ediliyor. Yakın zamanlı yeni bir sosyal medya paylaşımı ise telefonun 200 MP kameraya sahip olduğunu iddia etti.

İşte Samsung Galaxy Z Fold Special Edition'ın beklenen özellikleri:

Display Supply Chain Consultants'tan sektör içeriden Ross Young, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Galaxy Z Fold Special Edition 200 MP birincil kameraya sahip olacağını iddia etti. Ayrıca telefonun katlanabilir OLED ekranı kaplamak için Ultra İnce Cam (UTG) yerine Ultra Katlanabilir Cam (UFG) kullanacağını da açıkladı. Bu tür camların kalınlığı düzensizdir. Yani katlanabilir kısma yakın yerlerde daha ince, diğer alanlar ise daha kalındır.

Ross Young ayrıca Galaxy Z Fold Special Edition'ın çoğu Çin'de, geri kalanının ise Güney Kore'de satılacağını açıkladı. Samsung'un yaklaşan bu amiral gemisi katlanabilir telefonu diğer ülkelerde piyasaya sürülmeyecek. Ayrıca cihaz, paylaşıma göre 6,5 inçlik bir kapak ekrana ve 8 inçlik dahili katlanabilir ekrana sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim