Anlık Bildirim

Ghost of Tsushima 2 yerine “Ghost of Yotei” duyuruldu

Sony'nin State of Play sunumu kapsamında Sucker Punch tarafından geliştirilen Ghost of Yotei duyuruldu. Her ne kadar Ghost of Tsushima 2 beklense de firma, yeni bir hikaye ortaya koymak istiyor.
Ghost of Tsushima 2 yerine “Ghost of Yotei” duyuruldu Tam Boyutta Gör
2020 yılında Sucker Punch tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera oyunu Ghost of Tsushima’nın devam oyunu diyebileceğimiz Ghost of Yotei, Sony'nin State of Play sunumu kapsamında duyuruldu.

Ghost of Yotei ile Japonya'ya dönüş

Ghost of Tsushima 2 yerine “Ghost of Yotei” duyuruldu Tam Boyutta Gör
Ghost of Yotei, doğrudan Ghost of Tsushima’nın tam olarak devamı sayılmayabilir, zira bu sefer Jin Sakai'nin hikayesinin devamına bakmayacağız. Bunun yerine Ghost of Yotei olarak adlandırılan oyunda oyuncular, samurayların geleneksel kılıcına ek olarak Shamisen kullanan Atsu adında yeni bir kadın kahramanı canlandıracak. Ayrıca tarihsel olarak oyun, ilk oyundan yüzlerce yıl sonrasında geçecek. İlk oyun 1274 yılında geçerken Ghost of Yotei ise 1603 yılında geçecek.
Ghost of Tsushima 2 yerine “Ghost of Yotei” duyuruldu Tam Boyutta Gör
Sony, oyunu duyurduğu blog yazısında Ghost of Yotei'nin Sucker Punch'ın PS5 için özel olarak tasarladığı ilk oyun olduğunu belirtti. Ayrıca yeni oyun da harika manzaralara odaklanacak ve zaman zaman sizi sadece bu manzarayı izlemeye çağıracak.

 

Ghost of Tsushima 2 yerine “Ghost of Yotei” duyuruldu Tam Boyutta Gör
Ghost of Yotei, günümüz Hokkaido'sunda yer alan ve Sengoku döneminde Ezo olarak bilinen Yotei Dağı'nı çevreleyen bölgede geçecek. Burası ilk oyuna göre daha büyük. Fragmanda ayrıca bir kurdun olduğunu da görüyoruz, bu da evcil hayvan fikrini akıllara getiriyor. Shamisen’in oluşu da bu detayı güçlendiriyor.

Ghost of Yotei çıkış tarihi ne zaman?

State of Play sunumunda veya Sucker Punch’ın duyuru videosunda Ghost of Yotei’nin net, spesifik bir çıkış tarihi paylaşılmadı. Ancak oyunun 2025 yılında PS5 ve PS5 Pro’ya geleceği açıklandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim