Anlık Bildirim

2020'nin en iyilerinden PS4 özel oyunu Ghost of Tsushima da PC'ye gelecek gibi duruyor

2020 yılının en önemli oyunlarından biri olan PlayStaiton özel oyunu Ghost of Tsushima'nın fiziksel sürümünün tasarımı güncellendi ve kapaktan "PlayStation'a Özel" logosu kaldırıldı.

Ghost of Tsushima da PC'ye gelecek gibi duruyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Sucker Punch Productions'ın bu yılın önemli oyunlarından biri olan Ghost of Tsushima da PC'ye gelecek gibi duruyor. 

Oyunun geçtiğimiz aylarda eklenen Legends modu ile oyuna co-op bir mod da eklenmişti. Bu modun eklenmesi ile birlikte geçtiğimiz günlerde Sony, oyunun kutulu sürümünde ufak bir değişikliğe gitti. Bu yeni modun tanıtımını da oyunun PlayStation 4 sürümün üzerine ekleyen Sony, ekleme dışında kutudan bir ibareyi de kaldırdı. Ghost of Tsushima'nın PlayStation 4 sürümünün kutusunun üzerinden "PlayStatio'a Özel" ibaresi kaldırıldı.

Bu durum bambaşka sebepler için de yapılmış olabilir elbette ancak Sony'nin açıklamalarının ardından ister istemez herkesin aklına "Oyun PC'ye mi geliyor?" sorusu geliyor. İlerleyen süreçte PlayStation tarafından açıklama gelecektir. Ayrıca geçtiğimiz aylarda Uncharted, Ghost of Tsushima ve God of War'un PC'ye geleceğine dair söylentiler çıkmıştı. Uncharted resmi olarak duyurulmasa da geleceği biliniyor. Ghost of Tsushima da eğer gelirse bu durum God of War'un geleceğinin göstergesi olur diyebiliriz.

Oyunun yeni kutu tasarımını ve oyunun duvar kağıtlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Ghost of Tsushima Görselleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
34197 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, ghost of tsushima ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim