Anlık Bildirim

Gladiator 2'den yeni fragman yayınlandı

Bu yılın en heyecanla beklenen filmlerinden olan Gladiator 2'den yeni fragman yayınlandı. Bugüne kadar çekilmiş en büyük bütçeli filmlerden biri olan Gladiator 2, 16 Kasım'da gösterime girecek.
Gladiator 2'den yeni fragman Tam Boyutta Gör
Bu yıl sinemaseverlerle buluşacak en heyecan verici filmlerden biri de Gladiator'ın yıllar sonra gelen devam filmi olacak. İlk filmin de yönetmeni olan Ridley Scott'ın yönettiği Gladiator 2, 15 Kasım'da gösterime girecek. Vizyon tarihi iyiden iyiye yaklaşan film için tanıtım çalışmalarına hız veren Paramount Pictures, bugün filmden yeni bir fragman daha yayınladı.

Gladiator 2, ilk filmde Joaquin Phoenix'in canlandırdığı İmparator Commodus'un yeğeni olan Lucius'a odaklanıyor. Connie Nielsen, Lucius'un annesini canlandırmak için ilk filmdeki rolüyle geri dönüyor. Bunun ötesinde ise tamamen yeni bir oyuncu kadrosu ve karakter grubuyla karşı karşıyayız.

Filmde Lucius'a son dönemin yükselen yıldızı Paul Mescal (Normal People, Aftersun) hayat verirken, ona Denzel Washington, Pedro Pascal, Joseph Quinn, Connie Nielsen ve Peter Mensah gibi ismler eşlik ediyor.

Gladiator 2, Tarihin En Büyük Bütçeli Filmlerinden Biri Olacak

Sadece yapım bütçesi 300-350 milyon dolar arasında olan Gladiator 2, tüm zamanların en büyük bütçeli filmlerinden biri olma özelliğini taşıyor. Tabii bu, filmin üzerindeki yükü de arttırıyor. Yeni Gladiator filminin gişede bütçesini çıkarması için 1 milyar dolar barajına yaklaşması gerekiyor.

Eğer olur da film gişede başarı yakalarsa, bir devam filminin de önünü açacak gibi görünüyor. Çünkü Ridley Scott, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak daha şimdiden Gladiator 3 üzerinde çalışmaya başladığını açıkladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim