Anlık Bildirim

God of War Ragnarok PC için PSN gerekliliğini kaldıran mod çıktı

Sony'nin sevilen oyunlarından God of War Ragnarok, 19 Eylül'de PC platformuna geldi. Ancak, oyunu oynayabilmek için PSN hesabının bağlanması gerekiyor. Neyse ki, bu zorunluluğu kaldıran mod çıktı.
god of war ragnarok pc mod psn hesap Tam Boyutta Gör
God of War Ragnarok PC’ye geldi. Performans sorunları bir yana Sony, oyunu oynayabilmek için PSN hesabının bağlanmasını zorunlu kılıyor. Neyse ki, iArtorias, PlayStation PC SDK runtime gereksinimini ortadan kaldıran bir mod yayınladı.

Modu yüklemek için en son sürümünü indirip, version.dll ile PsPcSdk.dll dosyalarını oyun klasörüne kopyalamak yeterli oluyor. Mod yapımcısı, hala giriş yapma ekranı hatasıyla karşılaşan kullanıcıların C:\Users\[Username]\\Saved Games\God of War Ragnarök\[AccountID]\userpreferences dosyasını kaldırıp Steam hesabının bağlanmasını isteyen ekranda “NO”ya tıklamalarını öneriyor. Bazı kullanıcılar, GoWR.exe dosyasını güvenlik duvarıyla engellemenin de işe yaradığını söylüyor.

Bu arada, hafta sonu oyunda NVIDIA DLSS Frame Generation sorununu düzelten ikinci bir yama yayınlandı. Geliştirici, yama notlarında artık 6GB’dan az VRAM’e sahip ekran kartlarının engellenmediğini belirtiyor.

Kaynakça https://www.nexusmods.com/godofwarragnarok/mods/22?tab=description https://wccftech.com/god-of-war-ragnarok-pc-mod-removes-the-psn-account-requirement-patch-2-fixes-nvidia-dlss-frame-gen/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim