Anlık Bildirim

Google'a yeni rakip: Apple Haritalar web üzerinden kullanılabilecek

Apple Haritalar, piyasaya sürülmesinden on yıldan fazla bir süre sonra şimdiye kadarki en büyük genişlemesini gerçekleştiriyor ve ana rakibine karşı büyük bir adım atıyor.
Google'a yeni rakip: Apple Maps web üzerinden kullanılabilecek Tam Boyutta Gör
Apple, Haritalar uygulamasını web tarayıcılarına taşıyarak büyük bir adım attı. Artık iPhone veya iPad'inize ihtiyaç duymadan herhangi bir cihazın tarayıcısından Apple Haritalar'ı kullanabileceksiniz.

Apple Haritalar web adresi kullanımda

Bu gelişme yol tarifi almak, yeni yerler keşfetmek ve işletmeleri bulmak gibi işlemleri daha da kolaylaştıracak. Apple'ın basın bültenine göre, uygulamanın beta versiyonuna erişmek isteyenler, Mac ve iPad cihazlarında Safari ve Chrome tarayıcıları, Windows cihazlarında ise Chrome ve Edge tarayıcıları kullanabilecek.

Apple Haritalar'a  beta.maps.apple.com adresi üzerinden erişilebiliyor ve şimdilik sadece İngilizce olarak hizmet veriyor. Beta ile birlikte kullanıcılar araç ve yaya yol tarifleri alabilir, fotoğraflar, çalışma saatleri, derecelendirmeler ve yorumlar dâhil olmak üzere harika yerleri ve yararlı bilgileri bulabilecek.

Haritalar, Rehber özelliği ile de pek çok şehirde yemek yenilebilecek, alışveriş yapılabilecek ve keşfedilecek yerleri gösterecek. Bu adımla birlikte Apple, yıllardır pazar lideri olan Google Haritalar'a ciddi bir rakip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3110 kez okundu.
15 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google haritalar, apple maps ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim