Anlık Bildirim

Android'de Google Arama hatası: Kullanıcılar çökme sorunu ile karşılaşıyor

Yakın bir zamanda bazı Android kullanıcıları, Google Arama uygulamasına erişim sorunu yaşadıklarını belirtti. İşte Google'ın da kabul ettiği çökme sorunun detayları:
Google Arama uygulaması, Android'de bir hata nedeniyle çöküyor Tam Boyutta Gör
Cumartesi akşamı, çok sayıda Android kullanıcısı arama yapmaya çalıştıklarında Google uygulamasının tekrar tekrar çöktüğünü sosyal medya hesaplarında paylaştı. Konuyla ilgili açıklama yapan teknoloji devi Google, hizmet kesintisi olduğunu kabul etti. 

Bazı Android kullanıcıları Google Arama uygulamasına erişemiyor

Google'a ait Arama uygulamasının en son kararlı (15.35) ve beta (15.36) sürümlerinde bazı Android kullanıcıları sorunlar yaşamakta. Zira Google uygulamasını ana ekran simgesi üzerinden açmak bir çökmeye neden oluyor. Kullanıcıların yaptıkları paylaşımlarda ise ana ekrana dönmeden önce uygulamanın kısa bir süre yüklendiği ve Google Arama çubuğu widget'ı çökmeden önce geçmiş sorgularınızı anlık olarak gösterdiği görülmekte.

Google Arama uygulaması, Android'de bir hata nedeniyle çöküyor Tam Boyutta Gör
Google Asistan, Chrome, Gemini, Google Lens ve Circle to Search gibi uygulamalar çalışmaya devam ediyor. Bu yüzden, sorun yaşayan kullanıcılara geçici bir çözüm önerisi olarak bu uygulamaları kullanması tavsiye ediliyor. Ayrıca Google'ın olaya müdahale etmesinin ardından ise bazı Android kullanıcıları için uygulama, tekrar çalışmaya başladığı bildirilmekte.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim