Anlık Bildirim

Google'ın yeni yapay zeka aracı, çalınan YouTube hesaplarının geri alınmasına yardımcı olacak

Google, YouTube hesabı hacklenen içerik üreticilere yardımcı olacak yeni yapay zeka aracını kullanıma sundu. YouTuber, hacker'ın yaptığı değişiklikleri kolayca geri alabilecek.
google çalınan youtube hesabı yapay zeka aracı Tam Boyutta Gör
YouTube, hacklenen kullanıcıların hesaplarını kurtarmalarına ve gelecekteki saldırılara karşı korumalarına olanak tanıyan yeni yapay zeka asistan özelliğini sundu. Yeni çalınan YouTube kanalı asistanı, uygun içerik oluşturuculara hesapları saldırıya uğradığında sorunu gidermeleri için bir yol sunacak.

Yapay zeka aracı adım adım yönlendirecek

Asistan, etkilenen kullanıcıların Google oturum açma bilgilerini güvence altına almalarına, bilgisayar korsanının kanallarında yapmış olabileceği herhangi bir değişikliği (kanal ismini değiştirme, videoları silme gibi) geri almalarına ve kanallarını hacker’lardan korumalarına yardımcı olmak için bir dizi soru soracak. Araç, kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlanmış ve kurtarma süreci boyunca kullanıcıyı adım adım yönlendirecek.

Bu özellik şu anda yalnızca İngilizce olarak ve belirli içerik oluşturucu grubunun kullanımına açık. YouTube, yeni aracı tüm içerik oluşturuculara ne zaman açacağına dair bir bilgi paylaşmadı. Araca erişimi olmayanlar için YouTube, sosyal medya aracılığıyla destek ekibine (@TeamYouTube) ulaşılmasını öneriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim