Anlık Bildirim

Google Haritalar'a yeni güncelleme: Bina girişlerini gösterebilecek

Google Haritalar, geliştirilmiş bir olay raporlama sistemi sunan büyük bir güncelleme alıyor. Yeni özelliklerle bina girişlerini ve yakınlardaki otopark yerlerini görebileceksiniz.
Google Haritalar'a güncelleme: Bina girişlerini gösterebilecek Tam Boyutta Gör
Google Haritalar, geliştirilmiş olay raporlama sistemi sunan büyük bir güncelleme alıyor. Kullanıcılar artık daha büyük ve daha sezgisel simgeler sayesinde yol kapanışlarını, yol çalışmalarını, hız kameralarını ve polis güçlerinin varlığını daha kolay bir şekilde bildirebilecek.

Olay raporlama kullanıcı arayüzü değişti

Diğer sürücüler bu olayları basit bir dokunuşla doğrulayabilecek ve böylece bilgilerin doğruluğu gerçek zamanlı olarak artırılabilecek. Ek olarak Haritalar, siz yaklaştığınızda bina girişini tanımlayacak yeni bir konum yönlendirme özelliği de sunacak.

Google Haritalar hizmeti ayrıca yaklaştığınızda bir binanın girişini tanımlayacak yeni bir hedef rehberliği ekliyor. Bu özellik, kırmızıyla vurgulayarak gittiğiniz binayı tam olarak belirleyecek ve yeşil bir gösterge binanın ana girişini gösterecek. Google ayrıca yakınlardaki otoparkları da göstermeye başlayacak.

Geliştirilmiş olay raporlama özelliği şu anda Android, iOS, Google'ın yerleşik olduğu araçlar, Android Auto ve Apple Carplay'deki Google Haritalar'da kullanıma sunuluyor. Varış noktası rehberliği ise önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim