Anlık Bildirim

Google'ın AI görsel oluşturma aracı Imagen 3 erişime açıldı

Google, yapay zeka tabanlı görüntü oluşturma aracı Imagen 3'ü genişletmeye devam ediyor. Uygulama tüm kullanıcılar için ücretsiz hale getirildi ve herkesin kullanımına sunuldu.
Google'ın AI görsel oluşturma aracı Imagen 3 erişime açıldı Tam Boyutta Gör
Google, metinden görüntü oluşturma konusunda en güçlü yapay zeka araçlarından biri olan Imagen 3'ü artık herkese ücretsiz olarak sunuyor. Bu sayede daha fazla insan yapay zekanın gücünü deneyimleyebilecek ve yaratıcılıklarını sınırlamadan özgürce ifade edebilecekler.

Uygulama şimdilik İngilizce komutları algılıyor

Imagen 3, Google tarafından geliştirilen, metin açıklamalarına göre yüksek kaliteli ve gerçekçi görüntüler üretebilen bir yapay zeka modelidir. Bu araç sayesinde aklınıza gelen herhangi bir sahneyi, karakteri veya nesneyi sadece birkaç kelime yazarak görselleştirebilirsiniz.

Imagen 3'e erişmek için Google'ın resmi web sitesini kullanabilirsiniz. Try it on ImageFX seçeneğine tıkladıktan sonra Google hesabınızla giriş yapın. Genellikle bir metin kutusu ve birkaç parametre seçeneği sunan basit bir arayüze sahip olan yapay zeka aracı, istediğiniz görüntüyü tanımlayan bir metin yazdıktan sonra kısa sürede sizin için bir görsel oluşturuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim