Anlık Bildirim

Türkiye-Portekiz Google mini kupasında 260 milyon gol atıldı

Türkiye-Portekiz maçı için yapılan Google mini penaltı kupasına Türk kullanıcılar inanılmaz bir ilgi gösterdi. Bu saate kadar yarım milyara yakın gol atıldı.    
Google Tam Boyutta Gör
Google’ın büyük turnuvalar için özel olarak hazırladığı mini penaltı kupasında Türk kullanıcılar rekor kırdı. Türkiye-Portekiz maçında hezimet yaşasak da Google penaltı kupasında tarihi gol rekoru kırdık.

Yarım milyara yakın gol

Google penaltı kupası, büyük turnuvalardaki maçların takibi esnasında kullanıcılara hoş bir sürpriz olarak hazırlandı. İlgili maçın taraf ülkesini seçtikten sonra giderek hızlanan sevimli kaleciyi avlayarak gol atmanız gerekiyor. Attığınız goller ilgili maça ve ayrıca turnuva toplamına yazılıyor. EURO 2024 turnuvası ise rekorlarla başladı.

Türkiye-Portekiz maçında büyük bir ilgi gören penaltı kupasında Türk kullanıcılar 260 milyondan fazla gol atarak rekor kırdı. Önceki rekor ise Türkiye-Gürcistan maçında 190 milyonu geçen gol sayısıydı. Turnuvada bu saate kadar ise Türk kullanıcılar 460 milyondan fazla gol attı ki bu rakam en yakın rakibinin iki katından fazla. Google penaltı kupası turnuva boyunca devam edecek. Kupaya Google mobil uygulamasında arama yaparak ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim