Anlık Bildirim

Google Pixel 9'da ekran sorunu: Otomatik parlaklığı ayarlayamıyor!

Google'ın Pixel 9 serisi özellikle de Pixel 9 Pro XL modeli çok beğenildi ancak her cihaz gibi sorunları var; Yeni modele geçenler ekranın otomatik parlaklık ayarından şikayetçi.
google pixel 9 ekran otomatik parlaklık sorunu Tam Boyutta Gör
Google Pixel 9 Pro XL şikayetleri bitmiyor; kameradaki eğim ve kablosuz şarjda kesinti sorunun ardından otomatik parlaklık sorunu ortaya çıktı. Pixel 7 Pro’dan Pixel 9 Pro XL’e geçiş yapan bir kullanıcı, otomatik parlaklığın beklendiği gibi çalışmamasından şikayetçi. Telefonun ekranında aynı sorunu yaşayan başka kullanıcılar da var.

Pixel 9 Pro’nun pil ömrü memnun etse de otomatik parlaklık ayarı beklendiği gibi çalışmıyor; çoğu zaman ihtiyaç duyulanın çok altında kalıyor. Bunun nedeni Google tarafından açıklanmadı ancak kullanıcılar, eski cihazdaki uyarlanabilir parlaklık verilerinin yeni cihaza aktarılmasından kaynaklı olduğunu düşünüyor. Geçici çözüm olarak, uyarlanabilir parlaklığı sıfırlama öneriliyor.

Pixel 9 serisinde otomatik parlaklıkla ilgili sorunlar yaşıyorsanız aşağıdaki adımları izleyerek uyarlanabilir parlaklık ayarını sıfırlayabilirsiniz:

  1. Ayarlar - Uygulamalar - Tüm uygulamalar’a gidin.
  2. Device Health Services araması yapın.
  3. Depolama ve önbelleğe dokunun.
  4. Depolamayı temizle seçeneğine dokunun.
  5. Uyarlanabilir parlaklığı sıfırla butonuna dokunun.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim