Anlık Bildirim

GTA 6'dan yeni haberler: Olası harita görseli paylaşıldı

GTA 6 haritasında bulunması beklenen 3 adanın varlığı ortaya çıktı. Daha önce yapılan bir sızıntıya dayandırılan bilgiler, tanınmış bir sosyal medya hesabı tarafından paylaşıldı.
GTA 6'dan yeni haberler: Olası harita görseli paylaşıldı Tam Boyutta Gör
GTA 6'nın önümüzdeki yıl piyasaya sürülmesinin onaylanmasıyla birlikte oyun hakkında daha fazla ayrıntı bekleniyor. Rockstar şu ana kadar sadece oyunla ilgili bazı detayları gösteren ancak hikaye ve oynanış detaylarına derinlemesine girmeyen bir tanıtım fragmanı yayınlamıştı.

GTA 6 haritası Küba ve Bahamalar'dan esinlenecek

Daha önce internette yayılan büyük bir sızıntı sayesinde oyunun bazı ayrıntılarını belli olmuştu. Ayrıca, içeriden öğrenilen bazı bilgiler zaman zaman ortaya çıkmaya devam ediyor. X'teki GTA 6 uzmanlarının profilinden paylaşılan yeni bilgiler ise oyuncularda heyecana neden oldu.

Yeni bilgilere göre GTA 6'da üç adet ada yer alabilir. Adalar Küba'dan, Bahamalar'dan ve bilinmeyen üçüncü bir adadan ilham alacak. Ancak bu adalar, Leonida Eyaleti'nin tam teşekküllü haritasının dışında haritada ekstra yerler olacak. Bu üç adanın varlığına ilişkin bilgiler, tanınmış bir sosyal medya kanalında daha önce yapılan sızıntıyla da örtüşüyor.

GTA 6 harita detayları

  • Kurgusal devletin adı kesinlikle Leonida olacak.
  • GTA 6 haritasının GTA 5 haritasından yüzde 30 ila yüzde 50 daha büyük olması bekleniyor. Ancak harita GTA 5 haritasına göre daha detaylı olacak.
  • Oyunda 3 ada bulunacak ve bunlardan biri büyük ölçüde Bahamalar'dan ilham alacak.
  • Orlando'nun haritanın bir parçası olduğu söyleniyor. Ancak sızıntılara göre yalnızca Miami, çevresi ve birkaç uzak yer daha mevcut olacak. Batıda GTA 6 haritasının bir parçası olacak bir şehir de olasılıklar arasında.
  • Fort Knox'tan ilham alan bir şehir olacak ve bu bir Fort City olacak. Şehir oyunda altın saklamak için kullanılacak.
  • Oyuncular Leonida Gölü çevresinde bir bisiklet yolu bulacaklar.
  • Oyunda yüzde 60 oranında girilebilir binalar bulunacak ve bu da bina sayısını en az 2000'e çıkaracak. Oyuncular şehirdeki evlere ve apartmanlara girip iç mekanları keşfedebilecekler. İşin ilginç yanı, yapay zeka destekli NPC mekanizmalarının, izinsiz girdiğinizde NPC'lerin polisi aramasına izin vermesi.
  • Oyunda otel ve motel kiralamak mümkün olacak.
  • Elektrikli testere GTA 6'da silah olmayacak.
  • Oyunun geliştirilmesinde kullanılan yüksek kaliteli grafik ve görsellerin gücünü gösteren Miami'nin mükemmel bir kopyası GTA 6'da görünecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
15 Kişi Okuyor (0 Üye, 15 Misafir) 1 Masaüstü 14 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
36543 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
rockstar, gta 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim