Anlık Bildirim

GTA 6 (Grand Theft Auto VI) fragmanı 200 milyon izlenmeye ulaştı!

Aralık 2023'te yayınlanan GTA 6 fragmanı büyük bir dönüm noktasına ulaştı. Rockstar Games'in YouTube kanalında yayınlanan Grand Theft Auto VI fragmanı sadece yedi ayda 200 milyon izlenmeye ulaştı.
gta 6 fragman 200 milyon izleme Tam Boyutta Gör
İlk resmî GTA VI fragmanı yayınlandığı gün en çok izlenen YouTube videosu oldu (BTS'in iki şarkısı sayılmazsa). Tanıtım videosu yalnızca 34 saat içinde 100 milyon izlenmeye ulaştı. 5 Aralık'tan bu yana yedi aydan biraz fazla zaman geçti ve GTA 6 fragmanı artık 200 milyon izlenme gibi etkileyici bir dönüm noktasına ulaştı.

Karşılaştırma yapmak gerekirse, GTA 5’in ilk fragmanı on iki yıldır YouTube'da olmasına rağmen yalnızca 111 milyon civarında izlendi. Yeni GTA’nın fragmanı aynı zamanda imza şarkısı Tom Petty's Love Is a Long Road'un Spotify’da %36.979 oranında daha fazla dinlenmesine yol açtı.

GTA 6’nın ikinci fragmanının Aralık 2024’te yayınlanacağı, ardından 2025 baharında başka bir tanıtımın geleceği tahmin ediliyor. Resmî duyuruya göre GTA VI, ilk olarak PS5 ve Xbox Series X/S için çıkış yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim