Anlık Bildirim

Güç Yüzükleri kadrosuna Tom Bombadil eklendi: İlk kez seyirci karşısına çıkacak

Güç Yüzükleri dizisi ikinci sezona Sauron’un Annatar görünümü ile güçlü bir başlangıç yapmıştı. Şimdi ise 25 yıldır beklenen Tom Bombadil görselleri ile ikinci sürpriz geldi.
Güç Yüzükleri ikinci sürprizini yapıyor Tam Boyutta Gör
Yüzüklerin Efendisi hayranlarının sabırsızlıkla beklediği Güç Yüzükleri dizisinin ikinci sezonu için heyecan artıyor. İkinci sezonda eklenecek karakterlerden Tom Bombadil ilk görselleriyle hayranların karşısına çıktı.

Tom Bombadil kimdir?

Yüzüklerin Efendisi evreninde varlığın başlangıcından bu yana var olan ve en güçlü karakter olarak tanımlanan Tom Bombadil, tahta ile suyun ustası kabul ediliyor. Bazı kaynaklara göre yaratıcı İlluvatar’ın Orta Dünya’da Tom Bombadil suretinde gezdiğine inanılıyor.

Bu denli önemli bir karakter olmasına rağmen Yüzüklerin Efendisi film serisinde kendisine yer bulamadı. Özellikle Frodo ve Hobbit arkadaşlarının yolculuklarının ilk döneminde önemli yardımları dokunsa da Peter Jackson, senaryo akışında Tom Bombadil için uygun bir yer bulamadığını belirtmişti.

Güç Yüzükleri ikinci sürprizini yapıyor Tam Boyutta Gör
Güç Yüzükleri ikinci sezonu ile Tom Bombadil ilk kez seyirci karşısına çıkacak. Karakteri Rory Kinnear’ın canlandıracak olması hayranları da mutlu etmiş durumda. Tom Bombadil ikinci sezonda Meteor Adam olarak da bildiğimiz gizemli yabancıya kim olduğunu ve amacını anlatıyor. Ne var ki gizemli yabancı Gandalf mı yoksa başka bir büyücü mü halen gizemini korumaya devam ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim