Anlık Bildirim

Half-Life ve Portal gibi Valve oyunları konsollara gelebilir

Steam'in sahibi olan, Half Life ve Portal gibi oyunların da geliştiricisi ve yayıncısı olan Valve'in oyunları konsollara gelebilir. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Half-Life ve Portal gibi Valve oyunları konsollara gelebilir

Half Life, Portal ve daha birçok oyunun geliştiricisi olan Valve'in kurucusu Gabe Newell, geçtiğimiz günlerde Yeni Zelanda'da bir okulda soru-cevap etkinliğine katıldı. Net bir açıklama olmasa da konsol oyuncularını heyecanlandıracak bir gelişmeyi bu yıl içerisinde görebiliriz.

Valve Oyunları Konsollara Gelebilir

Bildiğiniz gibi Valve'in oyunları çoğunlukla kendi platformları olan Steam'de yayınlanıyor. Valve'in sahibi Gabe Newell ise bu durumun değişebileceğine dair bir sinyal verdi. Soru cevap etkinliğinde Valve oyunlarının konsollara gelip gelmeyeceğine dair bir soru soruldu. Gabe Newell ise bu konu hakkında yıl bitmeden net bir cevaba kavuşacağımızı söyledi.

Gabe Newell bu tarz konularda her zaman çok net cevap verir. Yıl bitmeden bir cevap alacağımızı söylemesi, oyunların konsollara gelceğini işaret ediyor olabilir. Ancak yine de resmi açıklamayı beklemekte fayda var. 

Valve'in konsollar için yayınlanan son oyunu, Ağustos 2012'de PC ile birlikte PlayStation 3 ve Xbox 360'a gelen Counter-Strike: Global Offensive oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7991 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Valve, half life ve
2 etiket daha portal Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim