Anlık Bildirim

Halo dizisinin akıbeti belli oldu

Bu yılın başında 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkan Halo dizisinin akıbeti belli oldu. İlk sezonuyla başarı yakalayan dizinin 2. sezonunda düşüşe geçmesi, iptal kararını beraberinde getirdi.
Halo 3. sezon gelmeyecek Tam Boyutta Gör
Xbox'ın en popüler oyun serisi olan Halo, 2022 yılında dizi uyarlaması ile izleyicilerin karşısına çıktı. Paramount+ tarafından hayata geçirilen dizi uyarlaması çok iyi yorumlar almadı belki ama ilk sezonuyla kayda değer bir izleyici kitlesine ulaştı. Bu da 2. sezon onayını beraberinde getirdi. Bu yılın başında ekrana gelen 2. sezon ise ilk sezon kadar büyük bir etki yaratamadı. Bu da dizinin geleceğini tehlikeye soktu.

Nitekim Paramount+ dün bir açıklama yayınlayarak Halo'nun iptal edildiğini duyurdu. Halo dizisinin arkasındaki yapım şirketleri olan Amblin Television, Xbox ve 343 Industries, diziyi devam ettirebilecekleri yeni bir platform bulmaya çalışıyor. Ancak Paramount+'ın iptal ettiği bu diziyi başka bir kanal ya da dijital platformun devam ettirme ihtimali pek yüksek görünmüyor.

Halo, 2. Sezonun Ardından İptal Edildi

Halo'nun 2. sezonu, Master Chief John-117 ve elit Spartan askerlerinin Covenant adlı uzaylı ırkına karşı verdiği mücadeleyi anlatıyordu. Covenant'ın insanların ana karargahına saldırmak üzere olduğuna inanan Master Chief, diğerlerinin imkânsız olarak gördüğü bu saldırıyı engel olabilmek için Halo'yu bulmaya çalışıyordu.

Aslında 2. sezonun hikâyesi ucu açık bir şekilde bitmişti. Çünkü dizinin yaratıcılarının niyeti bu hikâyeyi devam ettirmekti. Ancak Paramount+'ın diziyi iptal etmesi, bu hikâyeyi yarım bırakmış oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12727 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
halo, halo dizisi ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim