Anlık Bildirim

HarmonyOS'un aktif kullanıcı sayısı 1 milyara yaklaştı

Huawei yöneticisi Richard Yu, Harmony işletim sistemiyle çalışan cihaz sayısının 900 milyonu aştığını duyurdu. Çinli marka geçirdiği zorlu sürece rağmen önemli bir büyüme kaydetmiş durumda.
HarmonyOS'un aktif kullanıcı sayısı 1 milyara yaklaştı Tam Boyutta Gör
Bloomberg'in servis ettiği habere göre HarmonyOS'un aktif kullanıcı sayısı 900 milyona ulaştı. Huawei'nin Tüketici İş Grubu Başkanı Richard Yu tarafından açıklan rakam, ABD yaptırımları ve sektördeki sıkı rekabetle mücadele eden Çinli şirketin önemli bir başarıya ulaştığını gösteriyor.

Deneyimli yönetici şu anda yaklaşık 900 milyon Huawei cihazının HarmonyOS çalıştırdığını, bunun sadece birkaç ay öncesine göre önemli bir artış olduğunu söyledi. Buna ek olarak premium Huawei akıllı telefon satışlarının 2024'ün ilk beş ayında %72 artış gösterdiğini de belirtti.

HarmonyOS'un aktif kullanıcı sayısı 1 milyara yaklaştı Tam Boyutta Gör

Mate 60 Pro önemli rol oynadı

Rapor, bu yükselişte Mate 60 Pro'nun piyasaya sürülmesinin önemli bir rol oynadığını vurguluyor. ABD'li yetkililerin, Çinli firmaların üretemeyeceğini savunduğu 7 nm işlemciye sahip bu telefon, Huawei'nin işini oldukça canlandırdı.

Tüm bu gelişmeler Huawei'nin ilk çeyrek kârını beş katından fazla artırmasına ve Apple ve diğer Çinli rakiplerinden pazar payı kapmasına yardımcı oldu. Huawei'nin bu başarısı, ABD'nin yaptırımlarına rağmen küresel pazarda önemli bir güç olduğunu ortaya koyuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11805 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, HarmonyOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim